Το πήρε πάνω του ο Κώστας Μπακογιάννης για την Ομόνοια – «Έκανα λάθος»

0
63

Το απόγευμα της Πέμπτης έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας Πλατείας Ομονοίας. Το νέο συντριβάνι έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ότι αρκετός κόσμος βρέθηκε στην πλατεία χωρίς να κρατάει αποστάσεις. Αυτό σχολιάστηκε έντονα καθώς τις προηγούμενες ημέρες έγινε μεγάλη κουβέντα για τον συνωστισμό σε πλατείες άλλων περιοχών. Ο Κώστας Μπακογιάννης άκουσε πολλά αυτές τις ώρες και ανέλαβε την ευθύνη για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.

Με βίντεο που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Μπακογιάννης απευθύνεται στους πολίτες και τονίζει ότι από χθες ακούει πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το θέμα. Εξηγεί ότι δεν έγιναν εγκαίνια ούτε φιέστα με ομιλίες, και πως και ο ίδιος πήγε μόνο για λίγα λεπτά για να δει το σιντριβάνι να ανοίγει. Αναφέρει επίσης, ότι η δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα και από τα μεγάφωνα καλούσε τους πολίτες να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους.

«Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων. Εξέφρασε να περάσει το «κακό» και στο μέλλον η Ομόνοια να είναι ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Πηγή: Pagenews.gr