Το πολυσυζητημένο ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου

0
60

Διαθέτει ένα από τα ομορφότερα και αβυσσαλέα ντεκολτέ και δεν το κρύβει. Γνωρίζει ότι προκαλεί τα βλέμματα αλλά και συζητήσεις για το στήθος της για το οποίο καμαρώνει. Η Μαρία Μπακοδήμου χάρισε για πολλοστή φορά μια γερή γεύση από το πολυσυζητημένο ντεκολτέ με την εμφάνισή της στο Just The 2 of Us στην τηλεόραση του Open.

Το τηλεοπτικό show επέστρεψε μετά την διακοπή των γυρισμάτων λόγω των μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και ύστερα τις ημέρες καραντίνας οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές επέστρεψαν για τα γυρίσματα τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ωστόσο εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η γνωστή και όμορφη παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου η οποία εμφανίστηκε στο πλατό με ένα πράσινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ τονίζοντας το πλούσιο στήθος της.

Ούτε το αξεσουάρ στο λαιμό δεν μπορούσε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω από το βυσσαλέο ντεκολτέ για το οποίο όλοι μιλούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μπακοδήμου με τις στυλιστικές της επιλογές προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό και συναισθήματα ζήλιας στον γυναικείο.

Πηγή: Pagenews.gr