Το συγκινητικό μήνυμα των παικτών της Κ15 του Ολυμπιακού για τα Τέμπη: “Πάρε με όταν φτάσεις”

0
23

Η Κ15 του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ , με τους παίκτες των ερυθρόλευκων να στέλνουν το δικό τους συγκινητικό μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ενημερωθείτε εδω για την εθνική τραγωδία των Τεμπών

Συγκεκριμένα, στην ομαδική φωτογράφιση παρουσίασαν ένα λευκό μπλουζάκι το οποίο έγραφε “Πάρε με όταν φτάσεις”.

Το μήνυμα των παικτών του Ολυμπιακού

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ.

Τέμπη: Αυτό είναι το κοινό πόρισμα της νεκροψίας για όλα τα θύματα

Βασίλης Διαμαντάκος page news

Ένα ενιαίο ιατροδικαστικό πόρισμα για όλα τα θύματα των Τεμπών αναφέρεται στην αιτία θανάτου από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, εκεί όπου διενεργήθηκαν οι διαδικασίες νεκροψίας-νεκροτομής. Ειδικότερα, το ThessToday.gr αποκαλύπτει το ιατρικό έγγραφο στο οποίο αναγράφεται η αιτία θανάτου για όλους τους νεκρούς.«Πολλαπλές βαρείες κακώσεις σώματος συμβατές αναφερόμενου ατυχήματος (σύμφωνα με πληροφορίες της εντολοδότιδας αρχής θύμα ομαδικού σιδηροδρομικού ατυχήματος)».

Κοινό πόρισμα για όλα τα θύματα κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο Υπουργείο

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου έφεραν πάνω αναλυτικά την αιτία θανάτου. Ωστόσο επειδή αυτή η διαδικασία είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της διαδικασίας -συνακόλουθα την ταυτοποίηση των θυμάτων-, κατόπιν επικοινωνίας των ιατροδικαστών με το υπουργείο, αποφασίστηκε ένα κοινό πόρισμα για όλα τα θύματα.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τα θύματα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Screenshot_6

Στους 55 οι νεκροί που ταυτοποιήθηκαν

Ένας ακόμα νεκρός του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ταυτοποιήθηκε από την εξέταση δειγμάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συνολικός αριθμός των ταυτοποιημένων θυμάτων είναι 55.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι μέχρι στιγμής 57. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν και δύο δείγματα βιολογικού υλικού από αυτό που έχουν δώσει συγγενείς, τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτά των νεκρών. Αυτό δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει λίγο τον τελικό αριθμό των θυμάτων, αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της εργαστηριακής έρευνας, καθώς από την Πυροσβεστική εστάλη και άλλο δείγμα από τον τόπο του δυστυχήματος.

Συνεχιστε την ανάγνωση εδω 

Πηγή: Pagenews.gr