Τραγωδία Κορωπί: Ένας νεκρός έπειτα από πτώση δύο ατόμων σε φρεάτιο

0
46

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση ανάσυρσης από την Πυροσβεστική, δύο ατόμων που έπεσαν σε φρεάτιο στην οδό Δάφνης στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, τα βασικά πρόσωπα της τραγωδίας είναι ένας 60χρονος πατέρας και ο 40χρονος γιος του, εκ των οποίων ο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Ο πατέρας ανασύρθηκε νεκρός

Πρόκειται για τον πατέρα ο οποίος, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Πυροσβεστική, ανασύρθηκε νεκρός ενώ ο γιος είναι στη ζωή, χωρίς όμως, να έχει ξεκαθαριστεί αν είναι καλά στην υγεία του ή όχι.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής. «Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση από φρέαρ επί της οδού Δάφνης στο Κορωπί Αττικής. Ανασύρθηκε 1 άνδρας με τις αισθήσεις του και ακόμη ένας χωρίς τις αισθήσεις του», αναφέρει η τελευταία δημοσίευση της Πυροσβεστικής στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Πώς έπεσαν στο φρεάτιο;

Οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού δεν έχουν καθοριστεί ακόμα και όπως είναι φυσικό, δεν είναι ακόμα γνωστές. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, οι δύο άνδρες εκτελούσαν εργασίες, όταν ο ένας εκ των δύο και συγκεκριμένα, ο 60χρονος έπεσε στο φρεάτιο και ο γιος του έσπευσε να τον βοηθήσει.

Η όποια κίνησή του όμως, δεν έφερε καρπούς και δεν κατάφερε να τον βοηθήσει, όσο και αν προσπάθησε καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια. Αυτό είχε δυστυχώς σαν αποτέλεσμα να πέσει και αυτός μέσα. Πιο πρόσφατες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως η υγεία του γιου είναι καλή.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος στο Twitter:

Το Πυροσβεστικό Σώμα δεν παραλείπει ποτέ από το να ενημερώνει τους χιλιάδες ακολούθους του χρησιμοποιώντας το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter.

Η πυροσβεστική σύμφωνα με ένα σχετικό βίντεο που ανήρτησε προσφάτως στο δημοφιλές YouTube τονίζει πως συνεχίζει να δίνει το παρών σε όποια κοινωνική ανάγκη απαιτηθεί, παρά τις όποιες δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, αναφέρει στο εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό πως κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, το Πυροσβεστικό Σώμα αντιμετώπισε πάνω από 14.080 πυρκαγιές στην πόλη, 5.740 φωτιές σε δάση και 14.500 παροχές βοήθειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr