Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή 12χρονη σε δομή φιλοξενίας στη Μυρσίνη

0
43

Μια ανήλικη ηλικίας 12 ετών βρέθηκε νεκρή σε δομή φιλοξενίας στη Μυρσίνη Ηλείας, το βράδυ της Πέμπτης (29 Οκτωβρίου).

Ο θάνατος του ανήλικου παιδιού στην εν λόγω δομή φιλοξενίας συγκλονίζει το κέντρο με τους Σύριους πρόσφυγες από τη στιγμή που συνέβη, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το τοπικό ilialive. Κατόπιν όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 12 ετών από τη Συρία, το οποίο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του περίπου στις έντεκα το βράδυ στον χώρο του κέντρου.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης και από εκεί στο Γ.Ν. Πύργου. Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι δεν είχε παλμό, οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, κάτι που όμως δεν κατάφεραν. Το κορίτσι είχε «φύγει» από την πρώτη στιγμή που είχε πέσει νεκρό στη δομή αν και η κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών υπήρξε μεγάλη προκειμένου να μεταφερθεί γρήγορα το παιδί στο νοσοκομείο και να γίνει η όποια προσπάθεια επαναφοράς του.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, το κορίτσι, πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο είχε διαπιστωθεί πως αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και επρόκειτο να κάνει ιατρικές εξετάσεις. Όμως, δεν πρόλαβε και πιθανότατα η καρδιά πρόδωσε το μικρό παιδί. Από την άλλη, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το 2016 και το 2019, δύο μικρά παιδάκια είχαν χάσει τη ζωή τους από πνιγμό, το πρώτο στην πισίνα του κέντρου και το δεύτερο στη θάλασσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr