Τράπερ με όπλα: Στον εισαγγελέα ο πασίγνωστος τράπερ

0
62

Τράπερ με όπλα: Έπειτα από τη προσαγωγή του, ο πασίγνωστος τράπερ πρόκειται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά.

Σε σύλληψη μετατράπηκε, το μεσημέρι της Τρίτης (28/12/2021), η προσαγωγή στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας του 26χρονου τράπερ με τα όπλα. Μάλιστα, αναμένεται η μεταφορά του 26χρονου στον εισαγγελέα.  Εκείνος φαίνεται να υποστηρίζει στις αστυνομικές αρχές πως τα όπλα είναι ψεύτικα και ότι ήταν μόνο για τις ανάγκες βίντεο κλιπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από πηγές της ΕΛΑΣ, έπειτα από έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι του ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ένα πιστόλι παραπέμπει σε 9αρι usp

Ο 26χρονος ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Την Δευτέρα, κυκλοφόρησαν νέες εικόνες – ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται πασίγνωστος τράπερ, με μεγάλες επιτυχίες και χιλιάδες ακολούθους, να ποζάρει με 3 πιστόλια στη μέση. Μάλιστα, το ένα πιστόλι παραπέμπει σε 9αρι usp, παρόμοιου τύπου δηλαδή με αυτά που έχουν αστυνομικοί.

Τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο δημοσιεύσει το lawanorder.gr, όπου φαίνεται ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, να ποζάρει επιδεικτικά μέσα σε κλαμπ, παρουσία δεκάδων όπως φαίνεται ατόμων γύρω του, έχοντας τρία τα όπλα στη ζώνη του, ενώ καπνίζει ένα τσιγάρο.

 Τράπερ με όπλα

Τράπερ με όπλα: Παραμένει άγνωστο αν είχε νόμιμη άδεια κατοχής

Η εικόνα προκαλεί πλήθος ερωτημάτων για τον γνωστό καλλιτέχνη με κυριότερο, αν έχει νόμιμη άδεια κατοχής των όπλων, αλλά και για ποιον λόγο κυκλοφορεί σε δημόσιο χώρο επιδεικνύοντάς τα και πολύ περισσότερο, αναρτώντας τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο σύντομης διάρκειας που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων σχετικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητα τους και φυσικά το πως έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του, καθώς το διέγραψε λίγο αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr