Τραυματισμός Μαρμάρι Καρύστου: Τραυματίας ένας λουόμενος από ταχύπλοο

0
37

Τραυματίστηκε μετά από παράσυρσή του από ταχύπλοο ένας λουόμενος στο Μαρμάρι Καρύστου στην Εύβοια. Το θύμα ήταν ένας 59χρονος κολυμβητής, ενώ συνελήφθη ο χειριστής του σκάφους που φαίνεται να είναι 38 ετών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 59χρονος λουόμενος στο Μαρμάρι Καρύστου φέρεται να είχε απομακρυνθεί από την ακτή, κάτι που αν ισχύει ίσως να εμπόδισε τον 38χρονο χειριστή του ταχύπλοου να αντιληφθεί τον κολυμβητή. Ο λουόμενος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καρύστου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω εξετάσεις.

Σοβαρό ατύχημα με kite surfer

Να θυμίσουμε ότι τρομακτικό ατύχημα με θύμα έναν 36χρονο Ιταλό χειριστή αετοσανίδας (Kite Surf) έγινε χθες στη θαλάσσια περιοχή Κόρφου Μυκόνου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 36χρονος κατά τη διάρκεια χειρισμού της ιδιόκτητης ιστιοσανίδας του, παρασύρθηκε από ριπές ανέμου από τη θαλάσσια περιοχή στον επαρχιακό δρόμο Κόρφου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά επάνω σε εμπρόσθιο ανεμοθώρακα σταθμευμένου οχήματος, στη συνέχεια σε τοίχο περίφραξης της εγκατάστασης αφαλάτωσης του Δήμου και τελικώς σε τσιμεντένιο δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη λεκάνη και στο δεξί του πόδι.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, στη συνέχεια στην Πολυκλινική Μυκονιάτικη Υγεία και τελικώς διεκομίσθη αεροπορικώς στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη σε ιδιωτική κλινική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr