Τριαντόπουλος: Eίμαστε εδώ και συνεχίζουμε το έργο με σεβασμό στα θύματα

0
25

«Η πολιτεία -από την πρώτη στιγμή- άμεσα και σε μεγάλη κλίμακα, κινητοποιώντας κάθε δυνατό μέσο βρέθηκε στο σημείο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες, στους οικείους και τους φίλους των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που συγκλόνισε τη χώρα, απηύθυνε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Λάρισα από χθες, μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να συντονίσουν και να επιβλέψουν τις διαδικασίες που αφορούν στο δυστύχημα.

«Η πολιτεία -από την πρώτη στιγμή- άμεσα και σε μεγάλη κλίμακα, κινητοποιώντας κάθε δυνατό μέσο βρέθηκε στο σημείο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ήδη», συνέχισε, «βρισκόμαστε στη φάση όπου τις επόμενες ώρες ολοκληρώνεται λεπτομερής, ενδελεχής έρευνα στο πεδίο. Από την Πυροσβεστική, από τις αρμόδιες υπηρεσίες και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ταυτοποίηση του DNA των θυμάτων». Όπως τόνισε, η ενημέρωση και οι συστάσεις των αρμόδιων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. από την ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών των επικεφαλής της, αφορούν συστάσεις και όχι απαγορεύσεις, καθώς, όπως είπε, «κάθε οικογένεια μπορεί να διαχειριστεί το πένθος της όπως αυτή θέλει και αυτή κρίνει».

«Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε το έργο όλοι μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, συνεχώς, με αμείωτο ρυθμό, εντατικά, με απόλυτο σεβασμό στα θύματα, στους οικείους τους και στην ελληνική κοινωνία», σημειώνει ο κ. Τριαντόπουλος.

Πηγή: Pagenews.gr