Τροχαία Αττικής εμπρησμός: Δύο βόμβες μολότοφ εξερράγησαν στο υπαίθριο πάρκινγκ

0
44

Άγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ, οι οποίες ανεφλέγησαν και προκάλεσαν μικρές ζημιές στο αυτοκίνητο ενός αστυνομικού. Η επίθεση των δραστών στη Τροχαία Αττικής έγινε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με τις αστυνομικές αρχές λίγο αργότερα να προχωρούν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων. Παρόλα αυτά όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ουδείς από τους τρεις που είχαν εισαχθεί δεν εμπλέκεται με τους εμπρησμούς κατά συνέπεια άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Τα αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας συχνά πυκνά γίνονται στόχος αγνώστων. Αυτή τη φορά για καλή τύχη όλων δεν το συμβάν περιορίστηκε σε υλικές ζημιές ενός εκ των οχημάτων που βρισκόταν παρκαρισμένο στο υπαίθριο πάρκινγκ πλησίον του Σταθμού Λαρίσης.

Λίγη ώρα αργότερα, η αναρχική ομάδα «Αναρχικοί – Αναρχικές» με κείμενό τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναλάμβαναν την ευθύνη για το μπαράζ εμπρησμών πριν από τρεις ημέρες σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ σε έξι διαφορετικές περιοχές στην Αθήνα. Η ανακοίνωση αυτή πιθανότατα να μαρτυρά πως το παραπάνω συμβάν συνδέεται με την ίδια αναρχική ομάδα.

Πηγή: Pagenews.gr