Τρομοκράτες: Αυτό είναι το εβραϊκό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας που θα «χτυπούσαν» [pics,vid]

0
60

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ισραηλινό εστιατόριο που είχαν βάλει στόχο οι δύο τρομοκράτες πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και την ΕΥΠ.

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ισραηλινό εστιατόριο που είχαν βάλει στόχο οι δύο τρομοκράτες πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και την ΕΥΠ. Επίσης, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είχαν ως στόχο να δολοφονήσουν αθώους πολίτες.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 27 και 29 ετών βρίσκονται στη χώρα μας για αρκετά χρόνια χωρίς χαρτιά -μάλιστα ο ένας κατοικούσε στη Ζάκυνθο και ο άλλος στη Σπάρτη.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν την ΕΥΠ για τον εγκέφαλο, μετά την επίθεση Παλαιστίνιων σε εβραϊκή συναγωγή, που είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν 7 άνθρωποι (27 Ιανουάριου 2023).

Θεοδωρικάκος για εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου: Σε πολύ υψηλό επίπεδο η ετοιμότητα των Αρχών Ασφαλείας

«Η εθνική ασφάλεια και η αντιμετώπιση κάθε μορφής κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος στόχων στο εσωτερικό της χώρας, αποτελούν προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και βασικό πεδίο συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος για την εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου που σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών εξάρθρωσε δίκτυο τρομοκρατικής οργάνωσης στο οποίο συμμετείχαν αλλοδαποί, οι οποίοι σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η επιχείρηση αυτή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι αρχές ασφαλείας της χώρας διατηρούν σε πολύ υψηλό επίπεδο την ετοιμότητά τους, για όλους τους Έλληνες και όλους τους επισκέπτες της πατρίδας μας», καταλήγει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: Pagenews.gr