Τρύφωνας Αλεξιάδης ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κάνει οικονομική πολιτική στις πλάτες των μικρο – ιδιοκτητών

0
70

Τρύφωνας Αλεξιάδης ΣΥΡΙΖΑ:  Για έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας στη στήριξη της οικονομίας από την πλευρά της κυβέρνησης έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης «όταν έβγαλαν το Μένουμε όρθιοι 1, ας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τα 14 δις περίπου που ήταν το Νο 1, δεν υπάρχουν χρήματα και τι θα γίνει με τα λεφτόδεντρα και ξαφνικά τα λεφτόφεντρα άνθησαν στο Μαξίμου και παρουσίασαν προτάσεις που φτάνουν τα 24 δις, ας υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα στα οικονομικά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης έχει προτάσεις ενισχύσεων των επιχειρήσεων όχι με τη μορφή της δανειοδότησης, αλλά με επιχορηγήσεις, για το διάστημα τεσσάρων μηνών, το οποίο διάστημα όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ βασικό να στηριχθεί η οικονομία γιατί αν «μπει σε ένα καταστροφικό σπιράλ, μετά δεν μπορεί να αντιστραφεί».

Πρόσθεσε τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει τη «λογική σιγουριάς» και να προχωρήσει σε άλλα μέτρα και συγκεκριμένα για το θέμα των ενοικίων είπε πως «δεν με ενδιαφέρει ο μεγαλο -ιδιοκτήτης που έχει πέντε μαγαζιά σε κεντρικό δρόμο και θα υποστεί μία μείωση, με ενδιαφέρει ο μικρο – ιδιοκτήτης που έχει ένα διαμέρισμα και παίρνει 300-400 ευρώ το μήνα για να συμπληρώσει το εισόδημα του και έρχεται η κυβέρνηση και κάνει με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο, διότι η κυβέρνηση κάνει οικονομική πολιτική σε βάρος αυτών των εισοδηματικών τάξεων».

Πηγή: Pagenews.gr