Τσατάλης: «Βγήκαν οι αρχηγοί της παρέας σήμερα, στοιχιθείτε πίσω τους»

0
51

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Επειδή το αστείο με την τοξικότητα παρατράβηξε…

Πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε και με εσωτερικό κόστος αν θέλετε, αν το αξίζει ο Παναθηναϊκός γιατί να μη το πάρει.

Από τότε πήγαν να μας εμπλέξουν στο θέμα του Μαντσίνι, με προσωπική αναφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δύο αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μετά την επιχείριση στησίματος της ΑΕΚ στο Περιστέρι, στις οποίες μας βρίζουν κανονικά! Πρωταγωνίστησαν δε με όλους τους τρόπους στην προσπάθεια σπίλωσης της ΑΕΚ γι΄αυτή την ιστορία, ενώ πήγαμε να φάμε το στήσιμο του αιώνα!

Πρωταγωνιστούν ανοιχτά στη βρώμικη εκστρατεία εναντίον μας με τα περί ελέγχου παρασκηνίου και εύνοιας σε μια σεζόν που μας γύρισαν το μεταξύ μας παιχνίδι με δύο πέναλτι σε πέντε λεπτά. Τα οποία αν είχαν δοθεί υπέρ μας θα ήμασταν ακόμη στην Λεωφόρο.

Σε μια σεζόν που δεν μας δόθηκε στο Καραϊσκάκη εξόφθαλμο πέναλτι στην ανατροπή του Μάνταλου στην τελευταία φάση του αγώνα.

Όταν στα play offs το πιο άγριο πιστολίδι το έφαγε η ΑΕΚ με την ακύρωση του καθαρού γκολ στην Τούμπα κι αυτοί δεν έχουν αδικηθεί ΠΟΥΘΕΝΑ, τουλάχιστον βάσει κανονισμών κι όχι βάσει της δικής τους λογικής του παραλόγου.

Έφτασαν στο σημείο για μια υπόθεση που από συγκυρία και μόνο αρχίζουμε και παίρνουμε χαμπάρι πως πιθανότατα επιχειρήθηκε δεύτερο στήσιμο μετά τον elite που αυτοπροτάθηκε για το ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ, να μας κατηγορούν ανοιχτά ως συμμέτοχους σε πλεκτάνη για να ευνοηθούμε!
Είπαν επίσημα πως η διαιτησία του Διαμαντόπουλου (προσέξτε, η διαιτησία του κι όχι απλά ο ορισμός του), αλλοίωσε υπέρ μας το πρωτάθλημα!

Οι… μη τοξικοί ολα αυτά! Που ξεχωρίζουν με την ποιότητα και το επίπεδο τους!

Σε όλα αυτά απέναντι όταν αποφασίσαμε πως η υπομονή έχει και τα όρια της, γίναμε τοξικοί κι αυτοί παραδίδουν μαθήματα μη τοξικότητας και ειρωνεύονται κιόλας. Φυσικά αυτό θα κάνετε όταν δεν έχετε κάτι να απαντήσετε σε γεγονότα και αλήθειες. Όταν πρώτοι απ’ όλους οι οπαδοί σας ξέρουν και καταλαβαίνουν πως διαβάζουν αλήθειες.

Δεν πειράζει όμως. Σήμερα βγήκαν όπως αναμενόταν οι αρχηγοί της παρέας και το πήραν πάνω τους. Στοιχηθείτε πίσω τους, ξέρετε εσείς!

ΥΓ: Το ποια ΑΕΚ σας άρεσε , μας το είπαν πριν λίγα χρόνια και οι νυν συνοδοιπόροι σας. Φυσικό κι επόμενο να τους ακολουθήσετε και σε αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr