Τσαβούσογλου προς Ευρώπη: “θα κρυώσουν. Ο Θεός να τους βοηθήσει”

0
77

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ακολουθώντας πιστά τον πρόεδρο Ερντογάν και την τακτική των “ίσων” αποστάσεων προς τον Ρώσο πρόεδρο ειρωνεύτηκε τους Ευρωπαίους όσον αφορά στην εκτόξευση των τιμών του φυσικού αερίου

Στην τακτική της πρόκλησης και της ειρωνείας επιμένει να κινείται η Τουρκία απέναντι σε όλους και σε όλα.

Τελευταίο επεισόδιο…οι χλευασμοί του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών απέναντι στην Ευρώπη με φόντο την ενεργειακή κρίση και εν αναμονή των προτάσεων της ΕΕ για την αντιμετώπισή της.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ακολουθώντας πιστά τον πρόεδρο Ερντογάν και την τακτική των “ίσων” αποστάσεων προς τον Ρώσο πρόεδρο ειρωνεύτηκε τους Ευρωπαίους όσον αφορά στην εκτόξευση των τιμών του φυσικού αερίου.

«Δεν έχουν όραμα, ζηλεύουν δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ευρωπαϊκή πολιτική γι’ αυτό θα κρυώσουν. Ο Θεός να τους βοηθήσει, ενώ η Τουρκία δεν έχει κανένα πρόβλημα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αν η ΕΕ είχε κινηθεί μαζί μας και είχε αφήσει στην άκρη την αλαζονεία της, τότε θα ήταν ένας παγκόσμιος παίκτης που θα χειροκροτούσαν όλοι όρθιοι. Όμως δεν έχουν όραμα. Η αλαζονεία, η ζήλεια τους τυφλώνει. Τα λέω και στους ίδιους. Δείτε τώρα, έρχεται ο χειμώνας. Κυρίως οι χώρες της Ευρώπης αναρωτιούνται πώς θα περάσουν το χειμώνα; Πόσο κρύο θα έχει; Κάποιες χώρες βάζουν ανώτατο όριο στους θερμοστάτες. Κάποιες στους 19 (βαθμούς Κελσίου), κάποιες στους 20. Ο Θεός να τους βοηθήσει. Εγώ στους 20 κρυώνω» σχολίασε δηκτικά ο Τσαβούσογλου.

και έσπευσε να διευκρινίσει «εμείς, ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο ζήτημα του αερίου, συμβαίνει λόγω των πολιτικών μας»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr