Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση και δηλώσεις για τον κορωνοϊό και τα κρούσματα της ημέρας

0
49

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση για τον κορωνοϊό: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Τα δύο νέα θύματα βρίσκονταν στο «Σωτηρία» και άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια 86χρονη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο και νοσηλευόταν, και έναν 64χρονο που επίσης νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ ο άτυχος άνδρας δεν είχε κάποιο τέτοιου είδους νόσημα.

Την Δευτέρα είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι δύο άνθρωποι στην Ελλάδα:

Ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» και ένας 64χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 695 ενώ μαθηματικά επιδημιολογικά μοντέλα, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, εκτιμούν τα κρούσματα στην Ελλάδα σε 8.000- 10.000. Αναμένουμε τη σημερινή ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα στις 18:00 για να μάθουμε τα νέα κρούσματα στη χώρα μας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νοσούντες.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

Πηγή: Pagenews.gr