Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη: Αύριο ακόμη μια παράσταση με 17.000 νεκρούς

0
65

Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Ως εδώ όμως η κοροϊδία», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας για το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ως εδώ όμως η κοροϊδία», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προαναγγέλλοντας ότι «αμέσως μετά» το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος θα κάνει «δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ».

Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη: Το tweet του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τσίπρας: «Τελειωμένη υπόθεση ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός»

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση για την πανδημία από την Κομοτηνή, όπου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Θράκη. Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επίσκεφτηκε της Φερρές και ανέφερε πως δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια με ψέμματα.

Πιο συγκεκριμένα, η ομιλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ασκεί σφοδρή κριτική «με το καλημέρα» εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, για τη διαχείριση της πανδημίας. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Είναι μία τελειωμένη υπόθεση ως πρωθυπουργός», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη:

«Ο πιο σκληρός χειμώνας της δεκαετίας»

«Μας κυβερνά μία κυβέρνηση που έχει μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία, για να στήσει το δικό της καθεστώς», δήλωσε ο κ. Τσίπρας. Και προσέθεσε: «Έχει ξοδέψει εκατομμύρια, όχι για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, αλλά για να επιβάλει στα ΜΜΕ να κρύψουν την αλήθεια και να λιβανίζουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη: 2 δισ. σε 18 μήνες με απευθείας αναθέσεις, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Και αξιοποιεί αυτό το καθεστώς, για να δημιουργεί μια πλαστή πραγματικότητα».

«Η χώρα είναι πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη, άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, αλλά ο πρωθυπουργός λέει ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Φανταστείτε να μην ήταν υπό έλεγχο η πανδημία», υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη:

Ως προς τις ανατιμήσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η χώρα είναι «πρωταθλήτρια» και στις τιμές του ρεύματος στην Ευρώπη και ενώ η πλειοψηφία των νοικοκυριών δεν βγάζει το μήνα, «ο κ. Μητσοτάκης μας λέει, ‘μη στεναχωριέστε, είναι παροδικό φαινόμενο’».

Μπαίνουμε έτσι στον πιο δύσκολο, τον πιο σκληρό χειμώνα των τελευταίων χρόνων, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι κανείς δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία ή στήριξη «από αυτούς που έχουν μεγάλη ευθύνη. Κανείς δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία ή στήριξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γιατί η χώρα δεν βρίσκεται μόνο σε κλοιό πανδημίας και ακρίβειας. Βρίσκεται και σε κλοιό Μητσοτάκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr