Τσίπρας LIVE συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra

0
58

Τσίπρας LIVE συνέντευξη Kontra: Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παραχωρεί απόψε (22:00) συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον Γιώργο Μελιγγώνη. Σε αυτή, ο κ. Τσίπρας αναμένεται αν μιλήσει για τον κορωνοϊό, την καραντίνα, τα μέτρα της κυβέρνησης, την επόμενη μέρα μετά την πανδημία αλλά και για τον διχασμό στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται, πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας μεταξύ άλλως πως αντιμετωπίζει την κρίση ως «ευκαιρία για να υπάρξει μια μεγάλη αναδιάρθρωση στις εργασιακές σχέσεις». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον φόβο του ότι η έλλειψη προληπτικών μέτρων στήριξης οικονομίας, εργασίας και επιχειρήσεων, που καταλογίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λόγω κορωνοϊοϋ, θα οδηγήσουν σε «εξαιρετικά δυσμενή πραγματικότητα» μετά το τέλος της πανδημίας, την ώρα δηλαδή που θα επιχειρείται η επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Πρόκειται για συνειδητή πολιτική επιλογή» της κυβέρνησης, αφού, όπως είπε, υπάρχουν αυτή τη στιγμή δημοσιονομικά οι δυνατότητες για στήριξη της εργασίας και των επιχειρήσεων. Οι δηλώσεις αυτές, έγιναν κατά την τηλεδιάσκεψη του με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας, Γιώργο Μυλωνά, και εκπροσώπους εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ και τις μεταφορές, με αντικείμενο τα μέτρα στήριξης του κόσμου της εργασίας που πλήττεται από την κρίση του Covid-19.

Η συνέντευξη θα είναι live, μέσω skype. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ:

Πηγή: Pagenews.gr