Τσίπρας: “Πολιτική απάτη του Μητσοτάκη η επιστροφή 600 ευρώ αναδρομικά”

0
61

Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση του σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης για την ενεργειακή κρίση.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης και εξειδίκευσαν οι αρμόδιοι υπουργοί.  Για «πολιτική απάτη» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σχολιάζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα κατά της ενεργειακής ακρίβειας, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός «αποφάσισε ξαφνικά να πολεμήσει την ακρίβεια που δήθεν έφερε ο πόλεμος».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε χθες 600€ αναδρομικά σε κάθε καταναλωτή. Μόνο που σήμερα κοστολογεί το μέτρο στα 280 εκ. ευρώ για 4,2 εκ. καταναλωτές. Όποιος κάνει τη διαίρεση καταλαβαίνει το μέγεθος της πολιτικής απάτης που θα αποκαλυφθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε χθες πολύ θυμωμένος με τις αδικίες που ο ίδιος δημιούργησε. Αποφάσισε ξαφνικά να πολεμήσει την ακρίβεια που δήθεν έφερε ο πόλεμος. Αλλά προσδιόρισε την έναρξή της από αρχές Δεκέμβρη, δηλαδή τρεις μήνες πριν ο πόλεμος ξεκινήσει. Ομολογεί από μόνος του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr