Τζάστιν Μπίμπερ – Αριάνα Γκράντε κορωνοϊός: Γίνονται ντουέτο για να στηρίξουν τους επαγγελματίες υγείας

0
55

Τζάστιν ΜπίμπερΑριάνα Γκράντε κορωνοϊός: Μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης ετοιμάζονται να κάνουν οι δύο ταλαντούχοι νεαροί τραγουδιστές, εν μέσω της πανδημίας που βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα. Έτσι, τα αστέρια της ποπ μουσικής Τζάστιν Μπίμπερ και Αριάνα Γκράντε ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά συμμετέχοντας σε ένα ντουέτο με το οποίο θα χρηματοδοτηθούν υποτροφίες για παιδιά εργαζομένων στα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του κορωνοϊού.

Το ντουέτο των δύο pop – star, με τίτλο «Stuck With U», θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, όπως  ανακοίνωσαν οι δύο τραγουδιστές μέσα από το Instagram

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το streaming και τις πωλήσεις του τραγουδιού θα τα προσφερθούν στο ίδρυμα First Responders Children’s Foundation για να χρηματοδοτήσουν υποτροφίες για τα παιδιά όσων εργάζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπίμπερ και η Γκράντε, ηλικίας 26 ετών και οι δύο, δεν έχουν ξαναηχογραφήσει μαζί κάποιο τραγούδι.

«Ελπίζουμε να κάνουμε τη διαφορά με αυτό και ελπίζουμε ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι» είπε η Αριάνα Γκράντε σε μια πρόσφατη ανακοίνωση της.

Δείτε την Ariana Grande σε μία από τις εμφανίσεις της:

Αλλά και τον Justin Bieber στο νέο του τραγούδι:

Πηγή: Pagenews.gr