ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [09/03/2021]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

0
57

Η κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ για σήμερα 09/03/2021 (2256) πραγματοποιήθηκε. Οι τυχεροί αριθμοί μετά την αποψινή κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού είναι οι εξής: 25, 31, 44, 21, 10 και Τζόκερ ο αριθμός 11. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω υπήρξε τζακ-ποτ στην πρώτη κατηγορία, όπως και στην προηγούμενη κλήρωση.

Ένας τυχερό «πεντάρι» κέρδισε 58.142 ευρώ, ενώ άλλοι δύο κέρδισαν από 2.500 ευρώ. Σε καλή μεριά και καλή επιτυχία την επόμενη φορά σε όσους δεν στάθηκαν τυχεροί.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [09/03/2021]: Δείτε αναλυτικά

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [09/03/2021]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [09/03/2021]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμο 

Το Τζόκερ είναι ένα σύγχρονο παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Υπόσχεται τεράστια κέρδη που ενθουσιάζουν και για το λόγο αυτό αποτελεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην Ελλάδα.

Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το παιχνίδι σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε.

Το ανανεωμένο δελτίο κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο και ευχάριστο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η μεγαλύτερη διάσταση σας επιτρέπουν να το συμπληρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, η νέα πίσω όψη του αποτελεί έναν σύντομο και χρήσιμο οδηγό παιξίματος. Αναλυτικές οδηγίες για το πώς παίζεται το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.  

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [09/03/2021]

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [09/03/2021]

ΤΖΟΚΕΡ: Τώρα μπορείς να παίξεις και online το αγαπημένο σου τυχερό παιχνίδι

Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα.

Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ: Ο διαδραστικός χάρτης

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ μπορείτε να δείτε τον διαδραστικό χάρτη νικητών του ΤΖΟΚΕΡ και να ανακαλύψετε τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν βρεθεί οι υπερτυχεροί του παιχνιδιού.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr