Τζόνι Ντεπ: Η νέα του σχέση είναι η δικηγόρος του Καμίλ Βάσκεζ

0
39

Τζόνι Ντεπ: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της  Άμπερ Χερντ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Οι αποκαλύψεις για τον ταραχώδη γάμο του πρώην ζευγαριού αλλά οι άγνωστες πλευρές της προσωπικότητάς τους έχουν βγει στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά όμως τα σκανδαλοθηρικά μέσα του εξωτερικού εστίασαν στην Καμίλ Βάσκεζ, την εντυπωσιακή δικηγόρο που βρίσκεται στην ομάδα του 58χρονου ηθοποιού.

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ ήταν εκείνοι που εντόπισαν τη χημεία ανάμεσα σε εκείνον και την 38χρονη δικηγόρο. Σύμφωνα με το TMZ, οι χρήστες του TikTok όσο και του Twitter, έχουν ενθουσιαστεί με το ενδεχόμενο της ερωτικής σχέσης ανάμεσα στον χολιγουντιανό σταρ και την Καμίλ Βάσκεζ.

«Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι “κουμπωμένοι”, όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους. Η σχέση είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το TMZ αναφέρει ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους καθώς και ότι η δικηγόρος διατηρούσε σχέση τους τελευταίους μήνες με Βρετανό επιχειρηματία ακινήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr