Τζόνσον: Σχεδίαζε γαμήλια τελετή στο εξοχικό του – Η παραίτηση άλλαξε τα σχέδια

0
68

Τζόνσον: Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος, σκόπευε να οργανώσει μια δεξίωση στα τέλη Ιουλίου για να γιορτάσει τον γάμο του με τη σύζυγό του Κάρι στο Τσέκερς

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος, σκόπευε να οργανώσει μια δεξίωση στα τέλη Ιουλίου για να γιορτάσει τον γάμο του με τη σύζυγό του Κάρι στο Τσέκερς, την εξοχική πρωθυπουργική κατοικία, σύμφωνα με πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι προσκλήσεις είχαν ήδη σταλεί πριν ανακοινωθεί η παραίτηση του Τζόνσον, ο οποίος παντρεύτηκε κρυφά τον Μάιο του 2021, με μια μικρή τελετή στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Γουεστμίνστερ. Στον γάμο παραβρέθηκαν μόνο 30 πρόσωπα, επειδή εκείνη την εποχή ίσχυαν οι υγειονομικοί περιορισμοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Για αυτό και η δεξίωση αναβλήθηκε για φέτος το καλοκαίρι.

Ο 58χρονος Τζόνσον, που παραιτήθηκε μετά τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα και τις αποχωρήσεις δεκάδων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησής του, σκοπεύει, παρά τις επικρίσεις, να παραμείνει στην Ντάουνινγκ Στριτ μέχρι να εκλεγεί ο διάδοχός του.

«Θα θέλαμε όλοι μας να κάνουμε έναν μεγαλειώδη γάμο με έξοδα των φορολογουμένων στο Τσέκερς, όμως δεν θα μπορέσει να το κάνει γιατί οι Βρετανοί θα το θεωρήσουν αποκρουστικό», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC ο Εργατικός δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν. Οι «λογικοί» Συντηρητικοί «δεν θα δεχτούν μια κατάσταση στην οποία θα επιδιώξει να παραμείνει πρωθυπουργός για το προσωπικό συμφέρον του αντί για το εθνικό», πρόσθεσε.

Ο γάμος αυτός είναι ο τρίτος για τον Μπόρις Τζόνσον, που έχει αποκτήσει τουλάχιστον επτά παιδιά, τα δύο εκ των οποίων με την Κάρι Σίμονς. Είχε ήδη επικριθεί για την πανάκριβη ανακαίνιση του διαμερίσματός του στην Ντάουνινγκ Στριτ, η οποία χρηματοδοτήθηκε από έναν δωρητή του Συντηρητικού κόμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr