Τζούλια Νόβα: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση»

0
49

Η όμορφη παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, μίλησε στο «Secret των Παραπολιτικών» και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

«Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε», τόνισε η Τζούλια Νόβα.

Η ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει

«Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν». Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει. Οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Έτσι, οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Να σημειωθεί πως τα πρώτα δημοσιεύματα μίλησαν για αναβολή του γάμου τους με τον Γιάννη Μάρκου ενώ μετά από λίγο μιλούσαν για τον χωρισμό τους. Το πρώην κορίτσι του «τροχού της Τύχης» έδωσε τη δική της πλευρά για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους, λέγοντας ότι η απόφαση ήταν δική της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr