Βαγγέλης Κακουριώτης: Από τραγουδιστής στους Boys and Noise ηθοποιός στη Γη της ελιάς

0
72

Ως Κίμωνας και γιος της Ασπασίας και του Δημοσθένη, φτάνει στη Γη της ελιάς και χωρίς να το περιμένει, θα αλλάξει η ζωή του.

New entry από σήμερα στη Γη της ελιάς και στην Μάνη καταφθάνει ο γοητευτικός Κίμωνας και γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης 6 χρόνια μετά την διάλυση του συγκροτήματος Boys & Noise και την σόλο καριέρα που ακολούθησε στο τραγούδι, κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε σειρά μυθοπλασίας. Στη Γη της ελιάς θα αλλάξει η ζωή του και θα ερωτευτεί και μία γυναίκα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Στην δική του ζωή, η γυναίκα της ζωής του και η αδυναμία του παραμένει η μητέρα του Γεωργία.

Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας Καπερνάρου στη Γη της ελιάς, εμφανίζεται στη Μάνη για να επισκεφτεί μετά από καιρό τους γονείς του. Η βάση του παραμένει στην Αθήνα, στις νόμιμες επιχειρήσεις του πατέρα του. Αγνοεί φυσικά πως ο Δημοσθένης είναι ο αρχηγός του κυκλώματος της νύχτας κάνοντας εκβιασμούς και πρόσφατα έχει μπλέξει και με την διακίνηση ναρκωτικών.

Ο χωρισμένος στην προσωπική του ζωή Κίμωνας θα μείνει τελικά στην Μάνη, περισσότερο από όσο υπολόγιζε. Μία γυναίκα θα του κινήσει το ενδιαφέρον και αυτή δεν είναi άλλη από την Δήμητρα, υπαστυνόμο της Αρεόπολης. Θα γίνει όμως και μία πρώτη συνάντηση και με την Μυρτάλη, αλλά δεν θα έχουμε ειδύλλιο μεταξύ τους. Προς το παρόν, γιατί άγνωστες οι προθέσεις της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου. Όμως η αστυνόμος όπως όλοι υποψιαζόμαστε, κάποια στιγμή θα βρεθεί στα χνάρια του πατέρα του Κίμωνα. Και εκεί θα έχουμε μπλεξίματα.

Μιλώντας για γυναίκες, πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τις σχέσεις του, αλλά ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, ούτε και το διάστημα που είχαν κυκλοφορήσει τα σενάρια για δεσμό του με την Νικολέτα Μαυρίδη.

Σε μία όμως γυναίκα έχει μεγάλη αδυναμία και αυτή δεν είναι άλλη από την μητέρα του Γεωργία, η οποία τον έχει στηρίξει στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και αργότερα και στην υποκριτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr