Βασίλης Παϊτέρης: «Τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή & 650.000 ευρώ πρόστιμο»

0
79

Βασίλης Παϊτέρης: «Γεννήθηκα σε τσαντίρι, με βάφτισε ένας δήμαρχος στον Πειραιά για να πάω σχολείο, τότε υπήρχε ρατσισμός, με φώναζαν γύφτο και με χτυπούσαν ομαδικά».

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις 250 μηνύσεις που του έχουν ασκηθεί, την κοινωφελή εργασία που κάνει καθημερινά, τα πρόστιμα ύψους 650.000 ευρώ που πρέπει να ξοφλήσει, την απόφαση να γίνει ωμοφάγος λόγω προβλήματος υγείας, αλλά και τα πρώτα χρόνια της καριέρα του που τραγουδούσε με… λιοντάρια.

«Μετά από 250 μηνύσεις, τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 πρόστιμο. Τα έχω βεβαιώσει αυτά τα λεφτά και κάνω κοινωφελή εργασία, γιατί να πάω φυλακή; Θα έβγαζα και κάποια τραγούδια και θα τα έβγαζα πέρα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Πολλές φορές άφηνα δουλειές για να είμαι με τα παιδιά μου»

«Με παρατούσαν οι γυναίκες, επειδή ήταν η δουλειά μου τέτοια, επειδή δεν τις έβλεπαν ούτε τα παιδιά μου. Δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να την παρακαλέσω να έρθει να ξανακάτσει μόνη της; Πολλές φορές άφηνα δουλειές για να είμαι με τα παιδιά μου», ανέφερε για την σχέση με τα παιδιά του.

«Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονο, έκαναν καριέρα μόνοι τους, δεν ήθελαν να τους βοηθήσω», είπε ο Βασίλης Παϊτέρης για τα παιδιά του.

Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

«Kάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά. Μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φόρες την ημέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, ούτε γάλα, μόνο φρούτα λαχανικά και ξηρούς καρπούς. Ανεβαίνω το βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φορές την ημέρα! Έχω ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε», εξήγησε σχετικά με τη διατροφή του και το πρόβλημα υγείας του.

Μιλώντας για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό ο τραγουδιστής είπε ότι «Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορωνοϊό, δεν πιστεύω εγώ, το πέρασα ήπια»

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του ο Βασίλης Παϊτέρης εξήγησε ότι «Γεννήθηκα σε τσαντίρι, με βάφτισε ένας δήμαρχος στον Πειραιά για να πάω σχολείο, τότε υπήρχε ρατσισμός, με φώναζαν γύφτο και με χτυπούσαν ομαδικά. Δεν πήγαινα στο σχολείο, γιατί με έλεγαν γύφτο και με κορόιδευαν. Στα 12 μου ξεκίνησα από τα καμπαρέ του Πειραιά και μετά έκανα “αρπαχτές” σε όλη την Ελλάδα. Τραγουδούσαμε, φεύγαμε, βγαίνανε λιοντάρια και μετά κοπέλες με φτερά».

«Έχω δουλέψει οικοδομή, κολλούσα αφίσες στους δρόμους και πήγαινα στη δουλειά το βράδυ», αποκάλυψε κλείνοντας ο Βασίλης Παϊτέρης σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr