Βασίλης Τριανταφύλλου: «Δούλεψα σε οικοδομή στο Κερατσίνι ήταν θέμα επιβίωσης»

0
37

Βασίλης Τριανταφύλλου: Επαιζα ποδόσφαιρο μέχρι τα 17 μου, ήμουν στη Δ Εθνική με το Κερατσίνi. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι μέσα μου υπήρχε το μικρόβιο του ηθοποιού

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα επαγγέλματα που αναγκάστηκε να κάνει, πέραν της υποκριτικής, στα διαστήματα της ανεργίας.

Έχεις βιώσει μεγάλα διαστήματα ανεργίας που να στερείσαι ακόμη και τα απαραίτητα;

Ναι αλλά το ευτύχημα είναι πως δεν έρχομαι από κάποια άλλη πόλη. Έχω μεγαλώσει στην Αθήνα, οπότε είχα δίπλα πάντα την οικογένεια μου. Δεν έφτασα σε σημείο να μην έχω τα απαραίτητα, όπως άλλα παιδιά που ήταν από επαρχία και έμεναν μόνα τους. Σίγουρα έχω βιώσει την ανεργία στον χώρο μου για αυτό και έκανα άλλες δουλειές. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, στην εστίαση και ντελίβερι. Τα τελευταία 2 – 3 χρόνια όμως μπορώ και στέκομαι μόνο από τη δουλειά μου ως ηθοποιός.

Πως είναι να δουλεύεις στην οικοδομή;

Ήταν θέμα επιβίωσης. Όταν γίνεται η πρώτη σου δουλειά σίγουρα δεν σε εκφράζει, αλλά για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις αυτό που σου αρέσει πρέπει να περάσεις και αυτό το στάδιο. Ο δρόμος δεν είναι στρωτός για όλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr