Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού μας αποκαλύπτουν τη συνταγή για πασχαλινά μπισκότα

0
51

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπως όλοι γνωρίζουμε η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε απομόνωση στο παλάτι της εν μέσω κορωνοιού, ωστόσο ενόψει Πάσχα οι κατσαρόλες των pastry chefs έχουν πάρει φωτιά! Συγκεκριμένα οι ζαχαροπλάστες του παλατιού φτιάχνουν αγαπημένα πασχαλινά κουλουράκια και μας δείχνουν πως ακριβώς να τα φτιάχνουν.

Οι Pastry Chefs της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται με χαρά μαζί σας τη συνταγή για τα ‘Spiced Easter Biscuits’ για να τη δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα» γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram το παλάτι του Μπάκιγχαμ, προτρέποντας μάλιστα τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes.

Ιδού λοιπόν η συνταγή για τα πασχαλινά κουλουράκια των κορυφαίων pastry chefs του παλατιού. 

Για τη βάση των μπισκότων: 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 5 γρ. σόδα μαγειρικής 10 γρ. τριμμένο ginger 5 γρ. κανέλα 125 γρ. βούτυρο ανάλατο 175 γρ.  ζάχαρη 1 αυγό 60 γρ. Golden syrup

Γλάσο: 2 ασπράδια αυγών 600 γρ. ζάχαρη άχνη Βρώσιμο χρώμα της επιλογής σας

Για τα μπισκότα: • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 C • Ανακατεύετε μαζί το αλεύρι, τη σόδα και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ • Προσθέτετε το βούτυρο σε κύβους και ανακατεύετε • Ρίχνετε τη ζάχαρη • Μόλις ανακατευτεί καλά το μείγμα, προσθέτετε τα αυγά και το σιρόπι. • Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη • Απλώνετε τη ζύμη σε πάχος 5 εκ. • Χρησιμοποιήστε cookie cutters για να δώσετε το επιθυμητό σχήμα • Τοποθετήστε τα μπισκότα σε αντικολλητικό ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα και ψήστε στη μεσαία σχάρα για 12-15 λεπτά • Ψήνετε μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα • Αφήνετε να κρυώσουν πριν ρίξετε το γλάσο

Για το γλάσο: • Προσθέτεις ένα ασπράδι στα 600 γρ. ζάχαρη και χτυπάς μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα • Το γλάσο πρέπει να είναι αφράτο και συμπαγές • Για να γλασάρετε όλα τα μπισκότα, προσθέτετε και το δεύτερο ασπράδι και ανακατεύετε ξανά • Στολίζετε και απολαμβάνετε

Πηγή: Pagenews.gr