Βέροια ληστεία: Ένοπλοι αφαίρεσαν από ΕΛΤΑ 230.000 ευρώ

0
69

Βέροια ληστεία: Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει η υπηρεσία το πρωί της Δευτέρας και οι υπάλληλοι βρέθηκαν πρωταγωνιστές κινηματογραφικής ληστείας. Οι δράστες εισέβαλαν στις 8 το πρωί στο κατάστημα ΕΛΤΑ στην περιοχή Μελίκη, στην Ημαθία και με την απειλή όπλων κατάφεραν να διαφύγουν με 230.000 ευρώ λεία.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν από το ταμείο 230.000 ευρώ, ποσό το οποίο, πιθανότατα να προορίζονταν για την πληρωμή συντάξεων. Οι υπάλληλοι του καταστήματος ΕΛΤΑ όπως ήταν φυσικό δεν αντέδρασαν κάνοντας πράξη χωρίς καθυστέρηση τα αιτήματα των δραστών φοβούμενοι για τη ζωή τους, μιας και οι ληστές κρατούσαν άπαντες όπλα.

Φεύγοντας οι δράστες πήραν έναν πυροσβεστήρα από τα ΕΛΤΑ, τον οποίο και άνοιξαν. Στη συνέχεια μαζί με τέταρτο συνεργό τους, ο οποίος τους περίμενε έξω από το ταχυδρομείο, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τους δράστες της ένοπλης ληστείας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες προσέγγισαν λίγο αργότερα το κατάστημα ΕΛΤΑ στη Μελίκη μην προλαβαίνοντας το συμβάν.

Η ληστεία αυτή είναι προκαλεί φόβο στη τοπική κοινωνία καθώς ουδέποτε είχε παρατηρηθεί τόσο σοβαρό περιστατικό. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να φθάσουν στους δράστες.

Πηγή: Pagenews.gr