Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης»

0
24

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 57χρονος «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 57χρονος «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Ο κατηγορούμενος – που η 12χρονη τον έχει αναφέρει σε καταθέσεις της – φέρεται ότι αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με σεξουαλική εκμετάλλευση της, ότι δεν έχει δει ποτέ την ανήλικη και ότι δεν έχει συνομιλήσει με τον θεωρούμενο ως βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση, προσωρινά κρατούμενο, Ηλία Μίχο..

Ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού. Η ανήλικη τον είχε κατονομάσει σε καταθέσεις της και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε μέσω messenger και Instagram. Η 12χρονη φέρεται αρχικά να έλαβε ένα μήνυμα «γεια σου τι κάνεις» στο messenger όταν εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, o οποίος την παρότρυνε να απαντήσει «καλά».

Έπειτα, ο «Μιχάλης» φέρεται να την καλεί να μιλήσουν στο Instagram και από εκεί ξεκινά συνομιλία υπό την καθοδήγηση του Μίχου. Μάλιστα, σε πολλές επικοινωνίες ο 53χρονος φέρεται να παρίστανε την 12χρονη και να έλεγε στον «Μιχάλη» πως είναι 16 ετών και αναζητά πελάτες γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα.

Στη συνέχεια ο «Μιχάλης» της έκλεινε ραντεβού και κανόνιζε συναντήσεις στα Σεπόλια έναντι 50 ευρώ. Από τις καταθέσεις της ανήλικης φαίνεται πως η επαφή τους διεκόπη όταν η 12χρονη έφυγε για διακοπές στη Λευκάδα.

Πηγή: Pagenews.gr