Βιασμός 14χρονης στο Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος

0
82

Κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 32χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 14χρονης αδελφής της συντρόφου του στο Περιστέρι, το περασμένο καλοκαίρι.

Ο νεαρός μετά την απολογία του, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι βίασε την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του όταν την φιλοξενούσαν στο σπίτι. Μάλιστα, εμφανίζεται να επικαλέστηκε και τη μαρτυρία της συντρόφου του και αδελφής της 14χρονης η οποία, όπως λέει, βρίσκεται στο πλευρό του.

Η καταγγελία της 14χρονης

Όλα σύμφωνα με τη 14χρονη συνέβησαν τον περασμένο Ιούνιο όταν επισκέφθηκε την αδερφής της για να περάσει μερικές ημέρες μαζί της. Σύμφωνα με την καταγγελία εκείνες τις ημέρες ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε και τη βίασε. Η 14χρονη έφυγε από το σπίτι και αφού εξομολογήθηκε τι συνέβη στη μητέρα της, πήγαν μαζί στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ώστε να ληφθεί κατάθεση από το κορίτσι, αλλά και γενετικό υλικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ταυτοποιείται με αυτό του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με την κατηγορία από την έρευνα προέκυψε ότι το dna που εντοπίστηκε στα σεντόνια και τη μπλούζα της 14χρονης ανήκει στον 32χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr