Βιασμός Ρόδος: Δεκατριάχρονος βιάστηκε από τον αδερφό του παρουσία φίλου του

0
43

Μία καταγγελία για βιασμό είδε το φως της δημοσιότητας στο νησί της Ρόδου. Μία μητέρα που αναφέρει ότι τα παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα φαίνεται να κατήγγειλε στις Αρχές τον βιασμό του 13χρονου γιου της από τον 18χρονο αδελφό του. Η καταγγελία έγινε στις 20 Αυγούστου και σύμφωνα με το dimokratiki.gr, στην υπόθεση φέρεται να έχει κάποιο ρόλο ένας 47χρονος συγγενής της οικογένειας. Ακόμα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν ένας συνομήλικος φίλος του δράστη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο μεγαλύτερος γιος  βίασε τον 13χρονο, παρουσία του 18χρονου, ενώ η μητέρα  κατήγγειλε ότι το ίδιο είχε κάνει και πριν από έναν χρόνο και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Τα ευρήματα της έρευνας

‏Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα -παρουσία δικαστικού λειτουργού- στα σπίτια των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι, ένα παιδικό εσώρουχο και δύο κινητά τηλέφωνα στο σπίτι του 47χρονου και στο σπίτι του δεύτερου έναν φορητό υπολογιστή.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν και σε μια καλύβα, όπου καταγγέλθηκε ότι διεπράχθη ο βιασμός, αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα. Επιπλέον, διόρισαν και ψυχολόγο ως πραγματογνώμονα, ενώ παρήγγειλαν και ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί.

Οι κατηγορίες του εισαγγελέα

Ο πρώτος κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ καταγγέλθηκε ότι επέδειξε παρόμοια συμπεριφορά και έναντι της ανήλικης αδελφής του. Ο 18χρονος φίλος του ισχυρίστηκε ότι είδε το περιστατικό, αλλά δεν ήταν παρών καθ’ όλη την διάρκειά του.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των δύο 18χρονων ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, συνέργεια σε βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών και συνέργεια στην τελευταία πράξη. Ο ένας εκ των δύο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr