Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις του θύματος

0
56

Από τις Τοξικολογικές, εκκρεμεί η εξέταση που θα βγει στην Ελβετία και αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της Γεωργίας.

Στην ανακριτική αρχή βρίσκονται από χθες οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, για την υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της κοπέλας, για τις οποίες φέρεται να ταλαιπωρήθηκε επί τρεις ημέρες από κωλυσιεργίες στην διεξαγωγή τους, μετά το φρικτό έγκλημα, βρίσκονται πλέον στα χέρια των αρχών, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης και αυτή αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας.

Συνελήφθη βασικός ύποπτος για κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται γύρω από την εισαγγελική έρευνα που γίνεται  για την ύπαρξη  κυκλώματος μαστροπείας, μετά το βιασμό 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, του θύματος ομαδικού βιασμού, όπως δείχνουν τα στοιχεία,  κ. Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, την Παρασκευή κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας ο οποίος και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν μάλιστα  το τηλέφωνο και το latop του, μετά από ενέργειες μέσα από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Πρόκειται δε, όπως είπε, για μία νέα έρευνα την οποία με ταχύτητα εκτελούν οι αρχές.

Νίκος Διαλυνάς: Δεν πήραν καθόλου αίμα για εξετάσεις

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς αναφέρθηκε και στα αντανακλαστικά των αρχών. «Τα αντανακλαστικά όμως έπρεπε να ήταν πιο γρήγορα! Δεν της πήραν καθόλου αίμα για εξετάσεις! Δε λειτούργησαν σωστά τα αντανακλαστικά των αρχών».

«Έπρεπε όσοι συμμετείχαν στο πάρτι να είχαν καταθέσει», τόνισε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε πως δεν έχουν εντοπιστεί τα περίπου 15 άτομα.

Σε σχέση με το διεθνές κύκλωμα τόνισε πως δεν ξέρουμε τα υπόλοιπα άτομα που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε διασυνδέσεις. «Δεν είναι τοπικό κύκλωμα αλλά με διεθνείς διασυνδέσεις», εξήγησε.

«Μου ήρθε μία καταγγελία που ερευνάται από μία κοπέλα που παρακολουθεί ψυχολόγος. Μου κατήγγειλε για βιασμό με τον ίδιο τρόπο από περισσότερα από ένα άτομα», ανέφερε τονίζοντας πως η κοπέλα είναι πολύ φοβισμένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr