Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram

0
61

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν κατάφερε να μείνει αμέτοχη μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα η γνωστή παρουσιάστρια. Η γυναίκα θεσμός – «Έχεις Πακέτο» βλέποντας τη κατάσταση να έχει ξεφύγει με πολλούς να παραβιάζουν τους κανόνες που θέτει η κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό των μετακινήσεων και κατ’ επέκταση της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν κρατήθηκε και  ξέσπασε μέσω του προσωπικού της Instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Instagram

«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΈΝΗ ΜΑΖΊ ΣΟΥ!! Σε σένα μιλάω, που συνεχίζεις να κυκλοφορείς χωρίς σοβαρό λόγο, που βολτάρεις, που πας εκδρομή στο εξοχικό, που σουλατσάρεις στην παραλία, που συχνωτίζεσαι σε παρεάκια, που, που, που…

Σε σένα που επιτρέπεις στον εγωκεντρισμό σου να υπονομεύει την πανεθνική προσπάθεια!

Σε σένα που η επιπολαιότητά σου αναιρεί την επίγνωση ότι είσαι εν δυνάμει φορέας (όπως είμαστε όλοι μας!).

Σε σένα που ο ωχαδερφισμός σου ελέω μικροβολέματος, σε καθιστά ανάλγητο στην αγωνία κάποιων συνανθρώπων σου για τη ζωή τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε και τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά για τα κακώς κείμενα του Έλληνα, τις συνήθειες που δεν κόβει ακόμη και τώρα που η κατάσταση είναι πέρα ως πέρα κρίσιμη. Τώρα που ο καθένας πρέπει να πράξει σωστά όχι μόνο για να σώσει τον εαυτό του, αλλά πολύ περισσότερο για να μην θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τον συνάνθρωπό του.

Πηγή: Pagenews.gr