Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

0
54

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα γίνονται με περισσότερη άνεση, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις εξάρσεις και τις εσωτερικές τους τάσεις, αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να υπάρξει στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν εντάσεις ή εκνευρισμοί.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους είναι μία θετική όψη που φέρνει ανοίγματα στην επικοινωνία. Οι προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, τα χαρακτηριστικά θα είναι εσωστρέφεια, εκφραστικότητα και σαφήνεια. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα κυλήσουν δημιουργικά, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr