Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

0
99

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, η σκέψη γίνεται αντικειμενική, θα υπάρξει αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής. Τα συμβάντα θα ενθαρρύνουν για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, θα υπάρξει συνεννόηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και για διαπραγματεύσεις.

Η Σελήνη περνά στους Ιχθείς, ρομαντισμός και ευαισθητοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά, προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις, ίσως κάποιοι να εμφανιστούν υπεραισιόδοξοι. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και εσωτερικές ανησυχίες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες ίσως να μην είναι σε θέση να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τη συμπεριφορά τους, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις.

Πηγή: Pagenews.gr