Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

0
52

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Ο Δίας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο προσκήνιο εμφανίζονται παλιά ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσης. Θέματα που την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν λυθεί τώρα θα επανεξεταστούν επάνω σε νέες βάσεις. Ίσως να χρειαστεί να γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, αναγκαίο θα είναι να αλλάξει ο χειρισμός αντιμετώπισης.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση και γενικότερα για συμμέτοχη σε συλλόγους ή σε ομάδες κοινωνικής προσφοράς και δράσης. Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, σε αισθηματικό επίπεδο θα γίνουν νέες γνωριμίες, ωστόσο κάποιοι ενδεχομένως να προτιμήσουν τις απρόσωπες σχέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει άρνηση για δεσμεύσεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr