Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

0
68

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Η ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλανήσεις και ωραιοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικά άτομα, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις υποσχέσεις ενδεχομένως να μην τηρηθούν. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις κυρίως με ότι έχει να κάνει με δεσμεύσεις.

Στον οικονομικό τομέα αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα, θα υπάρξει κίνδυνος εξαπάτησης, θα πρέπει οι πληροφορίες και τα δεδομένα να επεξεργαστούν πολύ καλά. Στην περίπτωση που υπάρξουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή καινούργιες αισθηματικές σχέσεις θα πρέπει να αποφευχθεί η εξιδανίκευση, τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο θα υπάρχει ανάγκη για σταθεροποίηση, για συναισθηματική κατανόηση και για οικονομική εξασφάλιση. Κάποιοι θα αναζητήσουν σταθερό έδαφος προκειμένου να περάσουν σε προσεγγίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα οι επιδιώξεις θα είναι επιφυλακτικές, ίσως να είναι δύσκολο να υπάρξει προσαρμογή στην περίπτωση που διαφοροποιηθούν οι συνθήκες. Σύνεση θα πρέπει να υπάρξει στις αγορές και γενικότερα στην ανάγκη για υλικά αποκτήματα, προσοχή στις υπερβολές.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr