Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου 2020

0
47

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης των Διδύμων και εισέρχεται στο ζώδιο τους, ανάγκη θα εκδηλωθεί για επικοινωνία και για συναναστροφή, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες συνεργασίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι κάπως πιο απελευθερωμένες, θα γίνονται με περισσότερη άνεση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός, φεύγει η εσωστρέφεια, κάποιοι θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να προχωρήσουν τα βήματα τους απελευθερωμένοι από συστολές και εσωτερικές ανασφάλειες.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς φέρνει ανανέωση και αισιοδοξία, φεύγει η έντονη ανησυχία και το άγχος. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα συμβάλει στο να υπάρξουν δημιουργικές εξελίξεις τόσο σε ζητήματα προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά.

Πηγή: Pagenews.gr