Βιλερμπάν Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς λόγω κορωνοϊού

0
44

Την αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε η Euroleague. Η γαλλική ομάδα καθημερινά αποδεκατιζόταν από τον ιό αφού τα κρούσματα στις τάξεις της αυξάνονταν συνεχώς και τελικά έμεινε με λιγότερους από 8 παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Έτσι, η Euroleague ανακοίνωσε την αναβοή του παιχνιδιού και την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας, με το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής να προβλέπει ότι η ομάδα που δεν έχει τουλάχιστον 8 παίκτες χάνει με 20-0.

«Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει. Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19», ανέφερε η ανακοίνωση.

Επίσης, η γαλλική ομάδα ενημέρωσε ότι πλέον διαθέτει και πάλι 9 παίκτες για το παιχνίδι με τους πράσινους, δύο εκ των οποίων όμως είναι από την εφηβική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια ομάδα οφείλει να παίξει αν έχει 8 διαθέσιμους παίκτες, ειδάλλως χάνει το ματς με 20-0. Φυσικά, η Βιλερμπάν θα είναι αποδυναμωμένη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αν αυτό γίνει, ενώ η Euroleague μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ενημέρωση.

Δείτε την ανάρτηση της γαλλικής ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr