Βιτάλη: «Δεν άντεξα πάνω από 10 μέρες δίπλα στον Στράτο Διονυσίου»

0
65

Βιτάλη: «Κάποια στιγμή βγήκε ο Λευτέρης Πανταζής, ήμουν κι εγώ μικρή και νόμιζε ότι μπορούσε να μου προτείνει ό,τι ήθελε. Μου λέει: να κάνουμε ένα μαγαζί να κλείσουμε τον κόσμο όλο. Του λέω: πας καλά, άνθρωπέ μου; Εσύ την έχεις δει περίεργα, είσαι επιχειρηματίας».

Συνέντευξη στην κάμερα του «Στούντιο 4» και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η Ελένη Βιτάλη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θυμήθηκε στιγμές της ζωής και της καριέρας της, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Στράτο Διονυσίου.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω περίπου στην Ε’ Δημοτικού. Είχαν γίνει κάποιες καινούργιες πολυκατοικίες στην περιοχή, ήταν ακόμη γιαπιά και είχαν βάθος. Πήγαινα εκεί και τραγούδαγα ώρες», περιγράφει η Ελένη Βιτάλη.

«Όταν ξεκίνησα το τραγούδι, το πρώτο που ήθελα ήταν να γίνω μεγάλη φίρμα, να περπατάω και να λένε: αυτή είναι η Ελένη μας. Από ‘κει και πέρα όμως ήθελα το τραγούδι που θα πω να έχει ποιότητα και να περνάει στον κόσμο», σημειώνει η τραγουδίστρια.

Για τη συνεργασία της με τον ιδιοκτήτη της Lyra, Αλέκο Πατσιφά, η Ελένη Βιτάλη θυμάται: «Ο Πατσιφάς ήθελε να φύγω τελείως από το λαϊκό. Έκανα μαζί του έναν δίσκο με δημοτικά τραγούδια που πούλησε τις 20.000 δίσκους. Και με φωνάζει και μου λέει: Ελενίτσα μου, πουλήσαμε, τώρα πρέπει να αρχίσουμε να μην πουλάμε πάλι. Του λέω: και τι θα φάμε αν δεν πουλάμε; Εκεί άρχισα να ψάχνομαι και έκανα μεταγραφή σε άλλη εταιρία. Δεν ήταν εύκολος άνθρωπος αλλά ήταν αληθινός».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελένη Βιτάλη παραδέχεται πως η μουσική της συνύπαρξη με τον Στράτο Διονυσίου δεν ήταν κάτι που της ταίριαζε και αποκαλύπτει την άγνωστη πρόταση που της έκανε κάποια στιγμή ο Λευτέρης Πανταζής.

«Δεν μπόρεσα να μείνω πάνω από 10 μέρες. Δεν ήταν κάτι που με αφορούσε, καθόλου. Ήταν μπουρζουαζία, ήταν όλο αυτό το πράγμα, το lifestyle είναι τελείως έξω από μένα. Κάποια στιγμή βγήκε ο Λευτέρης Πανταζής, ήμουν κι εγώ μικρή και νόμιζε ότι μπορούσε να μου προτείνει ό,τι ήθελε. Μου λέει: να κάνουμε ένα μαγαζί να κλείσουμε τον κόσμο όλο. Του λέω: πας καλά, άνθρωπέ μου; Εσύ την έχεις δει περίεργα, είσαι επιχειρηματίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr