Βιτριόλι επίθεση: «Δεν τελειώνει εδώ ο Γολγοθάς μου» λέει η Ιωάννα

0
57

Τους αστυνομικούς και τους γιατρούς για τη βοήθειά τους καθώς και την οικογένειά της και όλους του ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν ευχαριστεί η 34χρονη που είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου στο Θριάσιο από όπου χθες έλαβε εξιτήριο.

 «Η Ιωάννα είναι σε καλή κατάσταση» λέει η γιατρός της

«Εννοείται πως ο Γολγοθάς μου δεν τελειώνει εδώ, αφού για πολλούς ακόμα μήνες θα μπαινοβγαίνω συνεχώς στο νοσοκομείο. Δεν γνωρίζω επίσης το τελικό αποτέλεσμα και την τελική εικόνα μου, όμως η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή, νίκη» αναφέρει η άτυχη κοπέλα. Αναφέρεται επίσης στους σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας και τα επτά χειρουργεία, με τα οποία έκλεισε ο πρώτος κύκλος της «εντελώς άδικης» όπως τη χαρακτηρίζει, απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της και κάνει λόγο ότι τώρα «επιχειρείται η πρώτη έξοδός μου και πάλι στη ζωή».

Αναλυτικά η δήλωση, σύμφωνα με το Star:

«Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας στήριξαν και μας συμπαραστάθηκαν στον αγώνα που δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε. Αξίζει όμως μια ιδιαίτερη μνεία:

Στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. που αφιέρωσαν εκατοντάδες ώρες για να εξιχνιάσουν την εναντίον μου δολοφονική απόπειρα, σε πείσμα όλων εκείνων που τους κατηγορούσαν για αδυναμία επιλύσεώς της, στους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου που με περιέβαλαν με αγάπη, στοργή και χαμόγελο, χωρίς τη φροντίδα των οποίων δεν θα ήμουν σε θέση να τολμήσω να αντικρίσω τον κόσμο ξανά. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους θεράποντες ιατρούς μου κ.κ. Μαρία Καλοφώνου, Μαρία Μπάφα, Γεώργιο Κιμιωνή, άριστους επαγγελματίες και ανθρώπους, οι οποίοι με αντιμετώπισαν σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος και με έμαθαν να μη λυγίζω, έκαναν δε τα πάντα για την αποκατάσταση των τραυμάτων μου, στους συγγενείς μου, που με στήριξαν τόσο πολύ ψυχολογικά και μου συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα μου, στους απλούς άγνωστους ανθρώπους, που με τα μηνύματά τους, τα γράμματά τους, τη στήριξή τους και τις ευχές τους συνεχώς μου έδιναν κουράγιο και με έκαναν να πιστεύω πως δεν είμαι μόνη στην προσπάθειά μου».

Κλείνει εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη, όπως αρμόζει.

«Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξατε και συνεχίζετε να με στηρίζετε με διακριτικότητα, ευαισθησία και καλοσύνη, δείχνοντάς μου πως ο κόσμος δεν είναι μόνο σκληρός και χυδαίος, αλλά έχει και την πλευρά της αγάπης, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης. Ελπίζω τελικά να τα καταφέρω και να αποδοθεί και η δικαιοσύνη, όπως αρμόζει» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Τη δήλωσή της έδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Νικόλαος Αλεξανδρής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr