Βόλος: Φεύγουν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ – Χάος στην ομάδα

0
51

Βόλος: Τα πράγματα στο ελληνικό – και όχι μόνο – ποδόσφαιρο δε θα μπορούσαν να είναι πιο ρευστά. Δεν είναι μόνο η διακοπή του πρωταθλήματος και η τελική κατάταξη. Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τις ομάδες όσον αφορά τα οικονομικά τους αλλά και το σχεδιασμό τους και ο Βόλος δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Η ομάδα του Βόλου έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και στη συνέχεια αν και η απόδοση της σταδιακά έπεσε, κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπέστατη παρουσία μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Φυσικά, αυτό στηρίχθηκε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Και εδώ φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα.

Πλέον δεν υπάρχει πρώτος προπονητής στην ομάδα, ενώ οι παίκτες μέσω του ομαδικού γκρουπ ενημερώθηκαν πως θα ενταχθούν στις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού.

Αυτό έχει ήδη δημιουργήσει ένα κλίμα δυσαρέσκειας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι 6-7 δανεικοί από τον ΠΑΟΚ φεύγουν και οι 4 Αργεντίνοι (Μαξ, Τόρες, Φεράρι και Φερνάντο Ζοάο) έχουν ενημερώσει τον εν Ελλάδι μεσάζοντα πως θέλουν να αποχωρήσουν από τον Βόλο. Τα πράγματα φαίνεται να μην εξελίσσονται ιδανικά για την ομάδα του Βόλου και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. 

Πηγή: Pagenews.gr