Βόμβα με Καλάθη στον ΠΑΟ – Η πρώτη μεταγραφή… Λάσο – Σκάει και δεύτερη μεγάλη επιστροφή!

0
35

Οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και οι πρώτες εντυπωσιακές κινήσεις. Οι Πράσινοι θέλουν να κάνουν restart το καλοκαίρι, να ανέβουν επίπεδο και παράλληλα να “χτίσουν” ξανά τον ελληνικό κορμό. Γι’ αυτό και η προσθήκη δύο πρώην αρχηγών, αποτελεί προτεραιότητα!

Παναθηναϊκός: Ο Χρήστος Σερέλης είναι ο νέος προπονητής των Πράσινων, σε μια μεταβατική περίοδο μέχρι το φινάλε της σεζόν, καθώς το προσεχές καλοκαίρι το Τριφύλλι θα χτυπήσει την πόρτα μεγάλου προπονητή που θα πάρει στο σπίτι τα κλειδιά της ομάδας.

Μπορεί αυτός ο προπονητής να είναι ο Πάμπλο Λάσο, όπως ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες και μέρες; Αυτή η κουβέντα θα ήταν το καλύτερο να ανοίξει σε λίγους μήνες και όχι τώρα, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιες άλλες λύσεις μπορεί να είναι διαθέσιμες το προσεχές καλοκαίρι (π.χ. ο Γιασικεβίτσιους). Ενώ πάντα έχει ενδιαφέρον και οι θέσεις προπονητής που θα έχουν “ανοίξει” ως επιλογές για τον Λάσο.

Τι θέλουμε να πούμε; Ότι αυτό που έχει, ίσως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτό το διάστημα δεν είναι το πρόσωπο που καθίσει στην άκρη του πάγκου, αλλά το σχέδιο που υπάρχει για να στελεχωθεί το ρόστερ. Γιατί είναι γεγονός ότι αυτό που έχει λείψει κυρίως στον Παναθηναϊκό (και το έχει ο Ολυμπιακός!) είναι ένα γερό ελληνικό κορμό.

Ποιος θα μπορούσε να έρθει; Εδώ ήδη υπάρχει ένα όνομα στο ρεπορτάζ και δεν είναι άλλο από του Ιωάννη Παπαπέτρου, που φαίνεται ότι στο Βελιγράδι δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του. Θα μπορούσε να έρθει ξανά στο Τριφύλλι; Φυσικά και θα μπορούσε να το κάνει, ειδικά με το συμβόλαιο κάπου στις 800-850.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα…

Υπάρχει, όμως, μια ακόμα επιλογή που θα μπορούσε να έρθει στην ομάδα, που επίσης δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στην ομάδα που βρίσκεται και, στα 34 χρόνια του, δεν θα ήταν αρνητικός να έρθει για δύο-τρεις σεζόν στην ομάδα. Ποιος είναι; Ο Νικ Καλάθης που αποτελεί στόχο του “Τριφυλλιού”, όπως αναφέρει  στο ebasket.gr στο ρεπορτάζ που υπογράφει η Λένα Καραλή.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δημιουργήσει με τον Λι έναν εξαιρετικό δίδυμο στα γκαρντ, με ένα εξορθολογισμένο συμβόλαιο σε σχέση με την τελευταία του θητεία στο Τριφύλλι. Και μαζί με τους Παπαγιάννη, Αγραβάνη, Παπαπέτρου (;) μπορούν να δημιουργήσουν μια 4άδα που να αποτελέσει τη βάση και να έρθουν πιο προσεκτικές επιλογές ξένων.

Σε κάθε περίπτωση, είτε με επιστροφές είτε με έλευση Ελλήνων που δεν είχαν σχέση παλιότερα με την ομάδα, είναι κάτι που φαίνεται ότι αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr