Βόμβα Τράγκα για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

0
60

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει ήδη ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού. Το επόμενο διάστημα ο μαζικός εμβολιασμός θα προχωρήσει και στα υπόλοιπα κράτη. Ανάμεσα στις χώρες που βρίσκονται στην αναμονή είναι και η Ελλάδα. Η χώρα μας περιμένει το εμβόλιο της Pfizer και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμβολιαστεί πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα στους πολίτες. Το ίδιο θα γίνει με τη σύζυγο του και τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Μπορεί οι επιστήμονες να έχουν τονίσει πολλές φορές ότι δεν έγινε καμία έκπτωση για το εμβόλιο και όποιος το κάνει δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Βέβαια αυτό δεν έχει εμποδίσει αρκετούς να έχουν αμφιβολίες. Μάλλον ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι το εμβόλιο έχει σοβαρές παρενέργειες, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο πρωθυπουργός δεν θα κάνει το εμβόλιο της Pfizer, αλλά θα εμβολιαστεί με….νερό.

Δείτε όσα έγραψε ο Γιώργος Τράγκας στο περιοδικό Crash

«Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το εμβόλιο της Pfizer. Ο CEO της εταιρείας, ο κύριος Αλβέρτος Μπουρλά δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για να μην πάρει την θέση κάποιου άλλου! Ούτε ένα εμβόλιο (τόσο αποτελεσματικό και τόσο ασφαλές) δεν θέλει να διαθέσει για τον εαυτό του. Ούτε φυσικά για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του!!!

Η πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσίασε έντονα αλλεργικά συμπτώματα. Όπως ανακοινώνει ο ένας οργανισμός μετά τον άλλον, αυτή η συμπαραγωγή του εμβολίου από την Pfizer και την BioNTech μπορεί να έχει παρενέργειες από αλλεργίες, εξανθήματα, «καντήλια» δηλαδή, μέχρι παράλυση του προσωπικού ή άλλες σοβαρότερες παθήσεις.

Δεν ξέρω πόσοι κυβερνητικοί θα κάνουν σε δημόσια θέα το φοβερό αυτό εμβόλιο της Pfizer/BioNTech, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει εμβόλιο Σουρωτή και η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη εμβόλιο της εταιρείας Βίκος. Επίσης θεωρείται βέβαιο ότι ο Βασίλης Κικίλιας θα κάνει το εμβόλιο της εταιρείας Κορπή, και ο κύριος Κοντοζαμάνης θα δηλώσει αδιαθεσία! Ουδείς γνωρίζει τι εμβόλιο θα κάνει.

Οι ποσότητες των αγνώστων εμβολίων θα καταλήξουν σε επτά αποθήκες-ψυγεία πριν διανεμηθούν σε εμβολιαστικά κέντρα. Θα αποθηκευτούν σε καταψύκτες τους οποίους θα φρουρούν στρατιώτες και χιλιάδες αστυνομικοί. Όλο αυτό ανήκει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr