Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρου με πόνους στην κοιλιά

0
25

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Μπολσονάρου με πόνους στην κοιλιά

Στο νοσοκομείο εισήχθη εκτάκτως το πρωί της Δευτέρα, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου με πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Ο Μπολσονάρου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να αποφασιστεί αν πρέπει να χειρουργηθεί, δήλωσε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα UOL από τις Μπαχάμες όπου βρίσκεται ο προσωπικός του γιατρός Αντόνιο Λουίς Μασέντο.

Το βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Globo πρόβαλε πλάνα με τον 66χρονο Μπολσονάρου να κατεβαίνει τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους μετά την προσγείωσή του στο Σάο Πάολο περίπου στη 1:30 πμ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπολσονάρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vila Nova Star.

Τον Ιούλιο του 2021 είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Vila Nova Star εξαιτίας εντερικής απόφραξης, ενώ υποφέρει επί χρόνια από λόξυγγα.

Σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η προεδρία ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις πληροφορίες που δόθηκαν από τα κύρια μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο ακροδεξιός αρχηγός του κράτους στο αξίωμα από το 2019 νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες για απόφραξη στη Vila Nova Star, όπου μεταφέρθηκε μετά από επείγουσα εισαγωγή στη Μπραζίλια λόγω έντονου πόνου στην κοιλιά.

Από τότε που μαχαιρώθηκε στο έντερο τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ έκανε εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές, ο Μπολσονάρου έχει υποβληθεί σε τουλάχιστον τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις στο πεπτικό σύστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr