Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι στην Ρέντινγκ – Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες

0
43

Αναστάτωση επικρατεί στην Βρετανία. Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας αρκετοί άνθρωποι δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη στην περιοχή και ερευνά αναφορές για το περιστατικό. Το Sky News μετέδωσε ότι οι επιθέσεις με μαχαίρι σημειώθηκαν στο σημείο όπου νωρίτερα πραγματοποιήθηκε αντιρατσιστική διαδήλωση του κινήματος «Black lives matter».

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει το περιστατικό.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τραυματιοφορείς να σπεύδουν στο σημείο και τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να αιμορραγούν και να βρίσκονται στο έδαφος, σε ένα πάρκο. Το Reuters ωστόσο, δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το βίντεο. Συγχρόνως, ο επικεφαλής του δήμου του Ρέντινγκ καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο αυτό, όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα «σοβαρό περιστατικό».

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Πρίτι Πατέλ, δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχη μετά τις αναφορές για ένα περιστατικό που είναι σε εξέλιξη στην πόλη Ρέντινγκ. Παράλληλα, το Συμβούλιο Αρχηγών της Εθνικής Αστυνομίας, που εκπροσωπεί τους ανώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας, κάλεσε τους πολίτες μέσω Twitter να αποφύγουν εικασίες ή την ανταλλαγή βίντεο ή φωτογραφίες από το περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr