Βρίζοντας συναδέλφους, βρίζοντας το κοινό

0
65

Σήμερα διευθύνθηκε ο κύκλος των καθυβριζόμενων από τον γνωστό και προοδευτικό πρωταγωνιστή του θεάτρου

Σήμερα διευθύνθηκε ο κύκλος των καθυβριζόμενων από τον γνωστό και προοδευτικό πρωταγωνιστή του θεάτρου, Λάκη Λαζόπουλο. Αφετηριακό σημείο ήταν η συνάδελφος του σπουδαίου κωμικού και κορυφαίου συγγραφέα κ. Μιμή Ντενίση. Στη συνέχεια, ο κύκλος άρχισε να διευρύνεται, έτσι που στο τέλος, ολόκληρος ο ελληνικός λαός συνελήφθη αυνανιζόμενος από τον κοινωνικά ευαίσθητο καλλιτέχνη.

Η κ. Ντενίση είναι, σύμφωνα με τον Λάκη Λαζόπουλο, μια ηθοποιός που κινείται στο πεδίο της «διεστραμμένης αυτοπεποίθησης», γιατί επιθυμεί να λάβει ανώτατη καλλιτεχνική διάκριση για την καλλιτεχνική απόδοσή της στο έργο «Σμύρνη». Κατά τον διακεκριμένο σκηνοθέτη, η κ. Ντενίση «έκανε αυτήν την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το ‘Σμύρνη μου αγαπημένη’ στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη “Σμύρνη” στα Όσκαρ».

Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ελέγχεται για οριακό παραλογισμό από τον Λάκη Λαζόπουλο, αφού «το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη».

Σε ένα δεύτερο χρόνο, ο κορυφαίος ηθοποιός στράφηκε εναντίον του κ. Κοκλώνη και εγκάλεσε τον ελληνικό λαό για παρατεταμένο αυνανισμό. «Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου πιάνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ».

Αυτό το τελευταίο μπορεί κάποιος να πει, με ένα βαθμό βεβαιότητας, ότι το εννοούσε ο μεγάλος κωμικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr