Ξέσπασμα Γιάννη Μπέζου: Είναι λαϊκιστές και μπουρδολόγοι – τους σιχαίνομαι

0
25

Μια συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου ήταν αρκετή για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και σχόλια στον χώρο των ηθοποιών αφού ο δημοφιλής ηθοποιός ξεσπά κατά συναδέλφων του οι οποίοι θεωρούν πολλές φορές τη δουλειά αυτή «παιχνίδι». Ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος λέει τη γνώμη του χωρίς φόβο και πάθος μίλησε το BHMAmagazino με αφορμή τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Παρουσιάστε» που κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε στη συνέντευξή του: » Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται σε πρωτογενές σενάριο. Το υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς. Ναι, πραγματεύεται καταστάσεις του στρατού, την κωμική του πλευρά, θα έλεγα, με έναν τρόπο που αναγνωρίζεται από τον θεατή, ασχέτως αν έχει ή όχι βιωματική σχέση με αυτόν τον θεσμό. Γιατί οι γυναίκες δεν πάνε στρατό και τελευταία δεν θέλουν να πάνε ούτε οι άντρες. Τον αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, ανεξάρτητα που βγάζουν πολεμικές κορόνες αυτό το διάστημα. Η σειρά μας είναι λοιπόν μια καραμπινάτη κωμωδία. Εμπλέκονται δύο στρατόπεδα στη μεθόριο με τη Βουλγαρία και δύο Έλληνες διοικητές εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Εξ ανάγκης το κάνω. Τι εννοώ; Ο Μιχάλης Βογιατζάκης είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Πρόκειται για την πρώτη του σκηνοθεσία, μέχρι τώρα δούλευε ως βοηθός σκηνοθέτη. Έχουμε αναλάβει λοιπόν διαφορετικούς τομείς, όπως έκανα παλιά και με τον Ανδρέα Μορφονιό. Έχω επάνω μου το κομμάτι της διαχείρισης του κειμένου, το οποίο αλλάζω αρκετά όταν χρειαστεί, τη σχέση με τους ηθοποιούς, την προετοιμασία, αλλά και τη διαχείριση των σχέσεων με τον σταθμό. Ο Μιχάλης έχει αναλάβει το γύρισμα αυτό καθαυτό.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα παραμείνω όσο χρειαστεί. Μετά θα κάνω πίσω. Είναι πολύ κουραστικό πράγμα το γύρισμα. Διάφοροι συνάδελφοί μου μιλούν και δίνουν την εντύπωση ότι όταν εργαζόμαστε κάνουμε την πλάκα μας. Αυτά είναι μπούρδες. Γνωστοί λαϊκισμοί ανθρώπων που τους αρέσει να δημιουργούν κλίμα παιδικής χαράς, κάτι που προσωπικά σιχαίνομαι». Οι παραπάνω δηλώσεις του έχουν προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των ηθοποιιών, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται σε ποιους απευθύνεται ο Γιάννης Μπέζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr