Υπόθεση Μαντλίν: Νέες αποκαλύψεις – «Τη βίασε και τη σκότωσε σχεδόν αμέσως»

0
66

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Μαντλίν. Όπως αναφέρουν οι νέες πληροφορίες ο δράστης «την βίασε και την σκότωσε σχεδόν αμέσως». «Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανότατα την κακοποίησε και μετά την σκότωσε» αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας. Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το πως ένα μικρό κορίτσι που με την ιστορία του έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο, η μικρή Μαντλίν μαρτύρησε στα χέρια του απαγωγέα της.

Όπως αναφέρουν οι νέες αποκαλύψεις από τον Γερμανό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος μίλησε στους Times το παιδί που δεν είχε συμπληρώσει καν τα 4 του χρόνια δεν έμεινε για πολύ ζωντανό μετά την απαγωγή του από τον Κριστιάν Μπρίκνερ. Όπως είπε: «Ο παιδόφιλος απήγαγε το παιδί, το κακοποίησε σεξουαλικά και το σκότωσε σχεδόν αμέσως». Ωστόσο, ο παιδόφιλος είναι υπεύθυνος για ακόμη μια εξαφάνιση.

Νέες αποκαλύψεις για την Μαντλίν

Ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής των ερευνών για την μικρή Μαντλίν με κύριο ύποπτο τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, είπε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του, ο Μπρίκνερ σε συνομιλία που είχε online με άλλον παιδόφιλο είχε γράψει ότι «ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες». Όταν ο άλλος τον ρώτησε αν φοβάται μην τον πιάσουν είπε: «Μπα! Αν καταστραφούν τα στοιχεία». «Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανότατα την κακοποίησε και μετά την σκότωσε».

Είπε ακόμα ότι πιστεύει ότι ο Μπρίκνερ έκανε και άλλα εγκλήματα, σεξουαλικής φύσεως στην Πορτογαλία και ίσως και στην Γερμανία. Πρόσθεσε ότι θέλει να συγκεντρώσει και άλλα στοιχεία πριν έρθει αντιμέτωπος με τον Μπρίκνερ έτσι ώστε να έχει μια δεμένη υπόθεση. Ο κόσμος όλος θαυμάζει και την γενναιότητα με την οποία μια γυναίκα από την Ιρλανδία, μητέρα σήμερα 2 παιδιών αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά και να μην κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία της.

Η Hazel Behan η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού στην Πορτογαλία το 2004 μίλησε για τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή της και ο οποίος πιστεύει ότι είναι ο 43χρονος Κριστιάν Μπρίκνερ. Μιλώντας στον Guardian την Τρίτη, είπε ότι η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει πάρει στα σοβαρά τις καταγγελίες της και ότι θα έρθουν σε επαφή με τους Πορτογάλους συναδέλφους τους αφού έδωσε νέα κατάθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr