Ζαχαράτος για Βανδή-Μπισμπίκη: Η μεγαλύτερη ευλογία που “θεραπεύει” τα πάντα είναι η αγάπη [vid]

0
23

«Πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να μην φλερτάρω, να δείξω το ενδιαφέρον μου σε έναν άνθρωπο για να μην πουν και σχολιαστώ… χαίρομαι που η Δέσποινα και ο Βασίλης άφησαν στην άκρη τη δημόσια και έδειξαν την ανθρώπινη εικόνα τους. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα».

Ο Τάκης Ζαχαράτος σχολίασε το φιλί της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, για το οποίο συζητούν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε και στη δική του περίπτωση και υποστήριξε το ζευγάρι που «έχει τα κότσια» όπως είπε, να δείξει τον έρωτά του δημόσια.

Αρχικά, είπε: «Η μεγαλύτερη ευλογία που υπάρχει στη ζωή και θεραπεύει τα πάντα είναι η αγάπη. Ο έρωτας και η αγάπη για μένα είναι το παν. Και χαίρομαι που βλέπω δύο ανθρώπους ερωτευμένους, δεν συμβαίνει πια εύκολα» και συνέχισε: «Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι το παλιό μοντέλο του γάμου και της οικογένειας έχει τελειώσει. Η ίδια η εποχή το “κλωτσάει”. Κακώς αλλά όλο αυτό βάλλεται. Ζούμε μία εποχή απληστίας και η μαγκιά είναι να περνάς ωραία με τα αληθινά και τα ουσιαστικά».

Τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε: «Εγώ όταν βλέπω ένα ζευγάρι ερωτευμένο να έχει τα guts να βγει στη σκηνή, να αγκαλιαστεί και να φιληθεί σε μία εποχή που ο έρωτας είναι αποξηραμένος και κρίνεται, για μένα μόνο καλό μπορεί να είναι. Επειδή κάνω μία δουλειά που πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να μην φλερτάρω, να δείξω το ενδιαφέρον μου σε έναν άνθρωπο για να μην πουν και σχολιαστώ… χαίρομαι που η Δέσποινα και ο Βασίλης άφησαν στην άκρη τη δημόσια και έδειξαν την ανθρώπινη εικόνα τους. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr