Ζελένσκι: Να πάει στον διάβολο ο Πούτιν, αφού πρώτα δικαστεί

0
62

Ζελένσκι: Ο Ουκρανός ηγέτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Ρώσο ομόλογό του, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις

Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΒC ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Β. Ζελένσκι, ο οποίος χρησιμοποίησε ακραία επιθετική γλώσσα κατά του Προέδρου της Ρωσία, Β. Πούτιν, υποστηρίζονται ακόμη ότι δεν υπάρχουν εξ αντικειμένου περιθώρια διαλόγου με τρομοκράτες, όπως είναι οι Ρώσοι, και ότι είναι πεπεισμένος πως οι Ρώσοι εξακολουθούν να επιδιώκουν τη δολοφονία του΄

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουκρανός ηγέτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Ρώσο ομόλογό του, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις.

«Ο Πούτιν πρέπει να στον διάβολο», τόνισε εμφατικά ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, ο οποίος ζήτησε ο Πούτιν να περάσει από δίκη για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου στο ουκρανικό έδαφος από την 24η Φεβρουαρίου έως σήμερα. «Όπως κάθε πολιτισμένος άνθρωπος, πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι δεν πρέπει απλώς να πάνε στην κόλαση, όχι, πρέπει να έχουν δίκαιες δίκες».

Επιπλέον, ο Ζελένσκι ανέφερε ότι του είναι πλέον αδιάφορο να ανοίξει διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους, προκειμένου να τερματισθεί ο πόλεμος: «Είναι θέμα διαλόγου με τρομοκράτες. Δεν μπορούμε και δεν μπορεί κανείς να συζητήσει τίποτα με τρομοκράτες. Η πλειονότητα των χωρών καταλαβαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα τρομοκρατικό κράτος μετά από αυτά που έχουν κάνει σε ανθρώπους μας, σε απλούς πολίτες».

Ακόμη, ο Ουκρανός Πρόεδρος δήλωσε στο ABC ότι έχει πληροφόρηση, που επιμένει στο ότι εξακολουθεί να αποτελεί ρωσικό στόχο: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι προσπαθούν συνεχώς να με δολοφονήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr